Početna / / Kraljica jezera - Topusko, 7-8.07.2018.

Kraljica jezera - Topusko, 7-8.07.2018.

Dobrodošli na prvi rođendan Kraljice jezera!

 

Naš slogan je  “Doći sa Smješkom, otići s Osmijehom”.

Riječ je o nesvakidašnjem Turizmu doživljaja i atraktivnoj kulturno-turističkoj manifestaciji u termalnom moru brojnih bazena s okruženjem zelenih perivoja dvostoljetne flore i jezera Ribnjak.

Što vam ustvari nudimo ovom pozivnicom? To je pravo pitanje!

Top Terme pripremaju dvodnevne koncertne, gastro i eno doživljaje, glazbene i plesne atrakcije, neponovljivu crosstrail utrku, besplatnu poduku veslanja kajakom, spoj glazbe i teatra, ekshibicije karate i sinkro plivanja,vinsku šetnicu, krigl beer i alka bike show, konobu i klapu, prirodnu riznicu zdravih proizvoda, rimski vrt, termeland za djecu, fiš piknik, lampaš špancir povjesnicu i naprosto rijetko doživljena dva dana velikog ljetnog spektakla u vremenu od 17:00-24:00h.

Zanimljivost je i više polazišta za posjetitelje iz Zagreba, Karlovca, Velike Gorice, Siska, Petrinje, Gline, Kutine, BiH, Slovenije koje će na event voziti Terme Bus Expressi.

 

BANICA, LABUDOVI I JELAČIĆEVA VINSKA ŠETNICA

 

“ Ona je moja kraljica “ govorila bi banica Sofija svojim prijateljicama za dugih šetnji obalom jezera hraneći labudicu koja joj je svakodnevno hrlila ususret. Kraljica jezera bi uzvratila ljubav dobroti svojim glasanjem okružena labudovima više sklonim muškom društvu bana Jelačića i carskih oficira koji su svake blagdanske nedjelje pohodili omiljenu im Vinsku šetnicu želeći da potraje i potraje što dulje sve tamo do šuštanja lišća dolazeće jeseni. I dok je Ban uživao u okruženju dvorskih odličnika i tek ulovljenom šaranu gospoda tog vremena ispijala su najbolja vina. A, na ovovremenskoj Vinskoj šetnici dugoj 500m dočekat će vas kao i bana nekad probrane sorte čuvenih hrvatskih vina, kušaonice sira i ljubazne hostese Top Termi. /V.K.

 

 

 

KAJAK KAMP I NATJECANJE KRALJICA JEZERA

                                             

POKROVITELJ

HRVATSKI KAJAKAŠKI SAVEZ                            

 

KAJAK KAMP / dvodnevna besplatna škola kajaka na mirnim vodama sa stručnim timom Hrvatskog kajakaškog saveza – 7. i  8.07.2018.

 

KRALJICA KAYAKA / natjecanje članica kajak klubova– 7.07.2018. - 17:00 h

                                    svečanost podjele nagrada Trg bana Jelačića - 19:00h

 

 

 

 

                                                        

Natjecanje za žene „Kraljica Kayaka“ u kajaku jednosjedu i kajaku dvosjedu jedna je od atrakcija spektakla događanja na manifestaciji koja se održava na prostorima Grada, Termi i Jezera. U nesvakidašnje lijepom krajobrazu i okruženju bogatom povijesnim znamenitostima organizatori upriličuju prvi takav sportski događaj na mirnim vodama-jezero Ribnjak (utrka na 200m-na vrijeme-start pojedinačno) / V.K.   

 

Info nastavci slijede...

 

         

 

©TopTerme 2015. Sva prava pridržana