Početna / Smještaj

Smještaj

Hotel Toplica Topusko smješten je na mirnoj lokaciji u blizini rijeke Gline, a gostima nudi besplatno korištenje 5 vanjskih i 1 unutarnjeg bazena s termalnom vodom.

Hotel Toplica raspolaže s 232 ležajeva u dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama - TV/SAT, tuš/WC, telefon.

Hotel Toplica Topusko smješten je na mirnoj lokaciji u blizini rijeke Gline, a gostima nudi  korištenje 5 vanjskih i 1 unutarnjeg bazena s termalnom vodom. Obuhvaća 3 aperitiv bara, a' la carte restoran i kompaktne sobe s balkonom te TV-om sa satelitskim programima.

Pansionski restoran, a la carte restoran, tri aperitiv bara, poslovnicu banke, frizerski salon, suvenirnice, zatvoreni bazen s termalnom vodom, fitness, sauna, automatska kuglana, stolni tenis, sportska dvorana, seminarske dvorane, ručna i podvodna masaža, tretmani lica i tijela...
Područje oko bazena uključuje dječje igralište i restoran u kojem se poslužuju razna jela i pića. U okviru objekta također se nalaze suvenirnica, frizerski salon i 3 bankomata.

Uz nadoplatu gosti mogu koristiti saunu, kuglanu, sportsku dvoranu i stolni tenis. Na raspolaganju su ručna i podvodna masaža te tretmani tijela i lica.

U blizini je dostupan paintball, a splavarenje je moguće na Mrežnici, Korani i Uni. Gosti također mogu uživati u biciklizmu, lovu i ribolovu te branju gljiva i kestena tijekom jeseni.

Hotel može organizirati izlete u Nacionalni park Plitvice, Park prirode Lonjsko polje, Zagreb i vinske podrume Moslavačke županije.
Ne može vam biti dosadno u Top-Termama... Topusko vam između ostalog nudi paintball, rafting na Mrežnici, Korani i Uni, biciklizam, šetnje, ribolov, lov i u jesen skupljanje gljiva i kestena. Također Vam nudimo izlete u Nacionalni park Plitvice, Park prirode Lonjsko Polje, Zagreb i Moslavačke vinske podrume. U blizini hotela nalazi se kompleks 5 bazena s termalnom vodom različite dubine i temperature. Na kompleksu otvorenih bazena možete igrati tenis, stolni tenis, mini golf, odbojku na pijesku, kuglati ili plivati. U sklopu bazena nalazi se restoran s bogatom ponudom jela i napitaka, te igralištem za Vaše mališane.

©TopTerme 2015. Sva prava pridržana