Početna / Događanja / Jadranske igre 2015 - Topusko

Jadranske igre 2015 - Topusko

Na bazenima društva Top - Terme d.o.o. održane su Jadranske igre 2015.

Tekst Vam prenosimo u cjelosti od Ines Brežnjak / Jadranske igre / Odnosi sa javnošću dok su slike Tomislav Nakić-Alfirević / Jadranske igre. Cijelu galeriju fotografija sa Jadranskih igara u Topuskom možete pogledati ovdje.

 

Domaćini pobjednici igara u Top-Termama Topusko

 

U subotu 13.lipnja u Top-Termama Topusko održane su druge ovogodišnje Jadranske igre. Pobjednici igara su domaćini, ekipa Topusko, koja je izborila pravo nastupa na polufinalu u Malinskoj koje će se održati 19.kolovoza.

Kontinentalne ekipe pokazale su da i one znaju kako se igraju Jadranske igre. Naime, naši novi domaćini, Top-Terme Topusko ugostili su šest odličnih ekipa koje su odmjerile snage u igrama leteći vaterpolo, mošarka, ribarske kašete, utrka magaraca i potezanje konopa. Na igrama su nastupile ekipe iz Sisačko-moslavačke županije – Pokemoni (Glina), Gvozd (Gvozd), Teletabisi (Sisak), Petrinja (Petrinja), San snova (Topusko) i Topusko (Topusko).

Do pobjede je s ukupno osvojena 53 boda došla ekipa Topusko, ostavivši iza sebe na drugom mjestu ekipu Pokemona iz Gline (34 boda) te na trećem mjestu ekipu Gvozd (32 boda). Četvrto su mjesto osvojili Teletabisi iz Siska, peto ekipa San snova (Topusko), a posljednje ekipa Petrinje.

Natjecateljima su najviše problema stvarale ribarske kašete, a jako dobrima pokazali su se u letećem vaterpolu – igri koja je itekako bitna u daljnjem tijeku natjecanja. I ovog je puta igra utrka magaraca najviše nasmijala publiku, ali i same natjecatelje.

Osim igara za seniore, u Topuskome su održane i igre za juniore gdje je u konkurenciji od četiri ekipe (Topusko junior i Najbolji iz Topuskog te Batman i Prijatelji iz Gline) slavila ekipa Topusko junior.

Igre u Topuskom pokazale su se kao pun pogodak te su svi izrazili zadovoljstvo zbog održavanja ove  manifestacije. Do nekog novog susreta pozdravljamo Topusko, a karavana diže svoja sidra i kreće prema nekom novom mjestu i novim dogodovštinama na Jadranskim igrama.  

 

Ines Brežnjak / Jadranske igre

Odnosi s javnošću

©TopTerme 2015. Sva prava pridržana